20113226
Ring til os

Malling

Vi tilbyder

Vi tilbyder alt inden for tømrerarbejde


Vi er et alsidigt tømrerfirma, der stort set klarer alle former for små og store opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget.  Vi arbejder med diverse ombygninger, monteringer og reparationer af trækonstruktioner, tilbygninger, garager, terrasser, gulve, udskiftning af døre og vinduer, vægge, lofter mv.

 

Hovedentrepriser

Vi udfører også større opgaver som:

  • Hovedentrepriser
  • Tilbygninger
  • Ombygninger

Vi har et godt netværk bestående af dygtige, lokale håndværkere fra flere forskellige brancher, som vi samarbejder med i forbindelse med byggerierne. Derfor kan vi varetage dit byggeprojekt fra ende til anden, og du behøver ikke spekulere på at skulle hyre blikkenslager, murer og så videre.

 

Vinduer og døre

Vi udskifter vinduer og døre samt energitermoruder. Det kan være en god investering at udskifte ældre vinduer med nye og mere energieffektive som energivinduer, da der kan være en stor besparelse at hente på varmeregningen, og det samtidig er en gevinst for miljøet. Desuden er nye vinduer med til at give boligen et flot løft. Energivinduer og energitermoruder har følgende fordele:

  • Reducerer varmeforbruget
  • Godt for miljøet
  • Hæver værdien på boligen
  • En investering, der tjener sig selv hjem.
  • Udnyttelse af håndværker fradraget.

Nye døre kan også gøre underværker for din bolig. Vi hjælper dig gerne med at finde lige den dør, der passer til din bolig og stil.

Vi bestræber os altid på at give en ærlig og professionel rådgivning og vejledning til vores kunder angående udskiftning af vinduer og døre, hvis du er i tvivl om det er nødvendigt med en hel udskiftning, eller om det i første omgang er tilstrækkeligt med en renovering, som vi selvfølgelig også kan hjælpe dig med.

 

Renovering

Vi er specialister i renovering og restaurering af villaer og lejligheder, der måtte have brug for et løft. Når vi renoverer, har vi altid respekt for den oprindelige stil og udfører renoveringsopgaven med blik for de enkelte detaljer.

 

Tilbygninger

Skal du have udført større eller mindre tilbygninger til din eksisterende bolig, så kan vi hjælpe. Vi har bred erfaring med denne form for byggeri, og vi sørger altid for, at det færdige resultat fremstår som en harmonisk forlængelse af det eksisterende.

Hvis I ønsker mere plads i hjemmet, er tilbygninger en oplagt mulighed. Tilbygningen giver mere plads og øger husets værdi, og ofte er det billigere med en tilbygning til huset end at købe et hus med mere plads.

Vi har mere end 35 års erfaring med tilbygninger og har gennem tiden hjulpet mange familier med at få deres drømmehjem realiseret.

Ring og tag en snak med os om dine behov, så finder vi en løsning, der passer til dig!


Få et uforpligtende tilbud